Wanneer:
14 juni 2018 @ 17:00 – 17:00
2018-06-14T17:00:00+02:00
2018-06-14T17:00:00+02:00
Waar:
WTC Den Haag
Pr. Beatrixlaan 582
2595 BM Den Haag
Nederland
Kosten:
€10 pp (niet-leden)
Contact:
Guanxi
023-5478917
Hebben Nederlandse bedrijven nog vertrouwen in de Chinese markt? @ WTC Den Haag | Den Haag | Zuid-Holland | Nederland

Presentatie van de resultaten Sino Benelux Business Survey 2018

Hoe hebben Benelux-bedrijven die actief zijn in China in 2017 gepresteerd? Worden Benelux-bedrijven meer beïnvloed door nieuwe regels en voorschriften in China en ondervinden Benelux-bedrijven zakelijke mogelijkheden door overheidsbeleiden zoals het Belt and Road Initiatief (BRI)? Wat denken bedrijven over het huidige zakelijke klimaat in China? Blijft China nog steeds een belangrijke markt voor bedrijven in de Benelux?

De Sino Benelux Business Survey van dit jaar is bedoeld om deze vragen te beantwoorden en inzichten en verwachtingen te geven over de Chinese markt voor Benelux-bedrijven. Tijdens het China Café worden de resultaten van de Nederlandse bedrijven uitgelicht.

Klik hier om je aan te melden!

De survey

De Sino Benelux Business Survey werd dit jaar georganiseerd door de Benelux Kamer van Koophandel in heel China, ondersteund door de officiële vertegenwoordigingen van België, Nederland en Luxemburg in China en in samenwerking met MS Advisory in China.

In totaal hebben 166 bedrijven deelgenomen aan de Sino Benelux Business Survey (93% van de bedrijven zijn rechtstreeks gerelateerd aan de Benelux) waarvan 69% is gevestigd in de provincies Beijing, Shanghai en Guangdong provincie. In totaal is 66% van de bedrijven die hebben deelgenomen afkomstig uit Nederland.

De heer Michiel De Vos, Manager Corporate Service bij MS Advisory in China, is verheugd de resultaten van de Sino Benelux Business Survey van dit jaar te presenteren.  Hierin wordt het volgende behandeld/besproken:

Survey Demografie
Zakelijke prestaties
Zakelijke klimaat
Belt & Road Initiatief
Vooruitzichten/ Verwachtingen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen in China

Klik hier om de resultaten van de Sino Benelux Business Survey van vorig jaar te bekijken.

Sprekers

Michiel Vos is Manager Corporate Services bij MS Advisory, een financieel adviesbureau gevestigd in Shanghai, dat deel uitmaakt van Moore Stephens België en lid is van het Moore Stephens International-netwerk. MS Advisory begeleidt sinds 2011 veel buitenlandse kmo’s op de Chinese markt met boekhouding, belasting, jaarlijkse naleving en zakelijke dienstverlening in China.

Locatie en tijd

Donderdag 14 juni van 17:00 uur tot 19:00 uur
Brasserie Mondano – WTC The Hague
Pr. Beatrixlaan 582, 2595 BM Den Haag

Aanmelden

Aanmelden voor het China Café is verplicht. Toegang voor niet-leden is €10 pp en te betalen bij entree, leden hebben gratis entree.

Aanmelden voor het China Café kan hier!