Wanneer:
23 juni 2018 hele dag
2018-06-23T00:00:00+02:00
2018-06-24T00:00:00+02:00
Waar:
verschillende locaties
Nederland
Kosten:
€300 excl. BTW
Contact:
Match with China
06-40232588
"Influencers Tour" Chinees toerisme @ verschillende locaties | Nederland

Ontvangt u al regelmatig Chinese toeristen? Bent u toe aan de volgende stap en wilt u uw attractie meer onder de aandacht van de Chinese toerist brengen? Meld u zich dan aan voor de influencers tour. Op zaterdag 23 juni bezoeken wij met vijf speciaal hiervoor geselecteerde Chinese toeristen op één dag een aantal Nederlandse toeristische locaties. De Chinese deelnemers aan de tour hebben allemaal een verschillend profiel, qua leeftijd en opleiding. Een deel van hen is in Europa op reis, anderen verblijven bijvoorbeeld tijdelijk in Nederland voor studie en werk.

Tijdens deze dag bezoeken we 4 tot 5 attracties, zoals een museum, rondvaartboot, winkel of restaurant. Een bezoek duurt maximaal 1,5 uur, waarbij het de bedoeling is dat uw bedrijf deze groep gratis toegang verleent of bijvoorbeeld een lunch aanbiedt. Na afloop geven de Chinese deelnemers feedback over het bezoek en schrijven een blog dat wordt verspreid over de Chinese social media. Het vergroot uw naamsbekendheid onder Chinese reizigers en het geeft u informatie over hoe de Chinese reiziger het bezoek aan uw locatie heeft ervaren.

Achtergrond

Steeds meer Chinese toeristen bezoeken ons land. De verwachting is dat dit aantal in de toekomst zal gaan toenemen, tot 800.000 in 2020. Onder hen zijn steeds meer Chinese toeristen die wel de “Second Wave” wordt genoemd: Europa in zes dagen is voor hen niet meer interessant. Zij zijn op zoek naar onvergetelijke en unieke ervaringen, en hoeven niet per se meer alleen de hoogtepunten te zien.

Nederland heeft op dit vlak veel te bieden en daarom is dit een geweldige kans voor het Nederlands toeristisch bedrijfsleven! Maar hoe bereik je deze doelgroep? Hoe trek je ze aan? Wie zijn deze Chinese toeristen eigenlijk: hoe denken ze, wat vinden ze leuk en wat juist niet?

Speciaal voor bedrijven en organisaties die antwoord zoeken op dergelijke vragen en voor iedereen die wil weten wat het Chinees toerisme naar Nederland voor mogelijkheden biedt, organiseert Match with China verschillende activiteiten.

Aanmelden & contact

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, stuur dan een e-mail naar info@matchwithchina.com.