jan
28
ma
Creatives en China @ WTC Amsterdam I-Tower
jan 28 @ 19:00 – 21:00
Creatives en China @ WTC Amsterdam I-Tower

Altijd al eens willen werken in Azië? Dan is dit je kans.

Amsterdam Trade & Innovate host op maandag 28 januari een informatie-avond over werken en zakendoen in China. Van 18:00 tot 21:00 in het World Trade Center Amsterdam. Dus meld je aan en ontdek of het iets voor je is.

Drie sprekers gaan je helemaal klaarstomen voor je avontuur.

Het programma is nog niet 100% definitief, dus onder voorbehoud:

Hosts: Annemarie Satink en Youri Goudswaard, Trade Developer Creative Industrie en Programma Manager van Amsterdam Trade & Innovate
Spreker 1: Freelance art director Jorn Schakenraad komt praten over zijn driejarig avontuur in Seoul
Spreker 2: Een expert van RvO die je precies kan vertellen hoe je om moet gaan met ondernemers uit China
Spreker 3: Ivo Schalkwijk en Michiel Roosjen van About Asia

Over About Asia

Ivo en Michiel proberen met About Asia de regio van West China een boost te geven. Zij geloven daarbij heel sterk in collectieve creatieve kracht: flexibel en snel grote of klein teams samenstellen om lokale vraagstukken op te lossen. In steden zoals Chengdu worden complete nieuwe wijken in no-time uit de grond gestapt. About Asia wil een pool samenstellen van Nederlandse creatieven. Van architecten tot communicatiestrategen tot grafisch ontwerpers. Deze pool willen ze vervolgens aanbieden aan lokale Chinese ondernemers. Zodat zij sneller grotere stappen kunnen zetten met hun business in West China.

Over Amsterdam Trade & Innovate

Amsterdam Trade & Innovate verbindt ondernemers en innovaties uit de Amsterdamse metropoolregio met het buitenland. We leggen contacten tussen delegaties vanuit allerlei landen en sectoren met ondernemers uit Amsterdam en omstreken. Ook organiseren we handelsmissies naar het buitenland, met name naar Azië, Noord-Amerika en Europa en gericht op de Creative, Agrifood, Smart City, E-health sectoren. Zo openen we deuren voor de ondernemer uit de Amsterdamse regio, en versnellen we het proces van internationale samenwerking.

Waar?

I-Tower, second floor, Strawinskylaan 1779 Amsterdam

Wanneer?

Maandag 28 januari, van 18:00 – 21:00

Kosten

Wij zorgen voor typische Chinese versnaperingen zoals pizza en bier 😉 maar daar vragen we natuurlijk wel een kleine vergoeding van € 5,- voor.