Een heel gelukkig nieuwjaar aan alle China2025.nl lezers en bloggers!

In mei 2013 zijn we begonnen met het China crowdblog. Inmiddels hebben we meer dan 50 verhalen van 35 verschillende China bloggers geplaatst. We willen iedereen hartelijk bedanken voor het lezen, reageren, delen en meedoen. En we zijn blij dat we in de eerste maanden al zoveel positieve reacties hebben mogen ontvangen en dat jullie de verhalen waarderen. Niet alleen op china2025.nl maar ook op onze Facebook pagina en in onze Linked-in groep.

Hieronder vind je de meest populaire onderwerpen en blogs van het afgelopen jaar:

In 2014 gaan we verder op de ingeslagen weg en publiceren we iedere week een aantal inspirerende artikelen. We zullen de website in de komende weken ook uitbreiden met een agenda van China gerelateerde evenementen en een pagina voor China vacatures. Ook onze samenwerking met Asian News, de grootste Chinese krant van Nederland die in iedere editie een artikel van ons publiceert voor haar 50.000 lezers, gaan we dit jaar voortzetten.

Een ander evenement waar we in 2014 naar uitkijken is de debattenreeks die we samen met het China Expertise Centre en de Volkskrant gaan organiseren over de opkomst van China en de effecten daarvan op Nederland. Meer informatie daarover volgt in de komende maanden.

Heb je zelf ideeën, commentaar, suggesties voor onderwerpen of andere tips die je ons wil meegeven voor 2014? Laat het ons vooral weten en laat een reactie achter onder dit bericht.

Hartelijke groeten en we wensen iedereen alle goeds voor 2014!

 

Het China2025.nl team

Maysha Lin, Judith van de Bovenkamp en Rutger Brouwer

 

P.S. Heb je interesse om een actieve bijdrage te leveren aan het china2025.nl, door zelf een blog te schrijven, door te helpen bij het promoten of het verzamelen van goede verhalen, of door redactiewerk voor de website te doen? Stuur dan even een mailtje naar [email protected]