Dutch Sino Business Promotions B.V. (DSBP) is een adviesbureau met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van Nederlandse bedrijven, onderzoeksinstituten en overheidsinstellingen in de Chinese markt en vice versa.

Hierbij heeft zij zich gespecialiseerd in 3 sectoren: overheidsrelaties, land- en tuinbouw, en duurzame ontwikkeling (inclusief milieutechnologie & water management).

DSBP heeft ervaring in het coördineren van overheidsrelaties tussen Nederlandse en Chinese overheden en het managen van grote internationale netwerken in de focussectoren.

Daarnaast begeleidt DSBP succesvol veel bedrijven in de land- en tuinbouw en duurzame ontwikkeling door haar grondige kennis van deze focussectoren.

De op maat gemaakte service bestaat uit strategisch advies, business support & development en vertaaldiensten. Onder strategisch advies vallen advies over marktentree strategieën, begeleiding bij fusies en overnames en marktrapportages. Business support bestaat uit de organisatie van inkomende- & uitgaande missies, matchmaking-, en overige evenementen. DSBP heeft talloze grote zakelijke evenementen en reizen georganiseerd. Tot slot levert DSBP vertaaldiensten Engels-Chinees-Nederlands.

Is uw organisatie actief in de land- en tuinbouw of in de duurzame ontwikkeling? Dan is DSBP uw one-stop-shop voor het bereiken van uw doelen in de Chinese markt!

Contact

Hofplein 20
3032AC Rotterdam
The Netherlands

T: +31 (0)10 310 0829
F: +31 (0)87 784 2561
M: [email protected]