Dutchese Group is het aanspreekpunt voor ondernemers uit Nederland met ambities in China. Wij helpen bedrijven en ondernemers met (new) business development in China. Door middel van ons uitgebreide netwerk van overheden en bedrijven in beide regio’s streven wij er naar om kansen voor ondernemers te vergroten en de mogelijkheden die in China liggen volledig te benutten.

Door onze nauwe samenwerking met o.a. de Nederlandse Kamer van Koophandel helpen wij ondernemers de eerste stap richting China te zetten, en samen met hen nieuwe business te ontwikkelen. Daarnaast is Dutchese Group het officiële China liaison office van Rotterdam Partners, gericht op het faciliteren van Chinese investeringen in Europa via Rotterdam, en vice versa.

Dutchese Group kent zijn oorsprong uit de Rotterdam Commercial Representative Office (RCRO), welke sinds 1987 succesvol fungeert als belangrijke schakel in de zuster relatie tussen Shanghai en Rotterdam en vele Nederlandse bedrijven en overheden heeft begeleid. Deze unieke combinatie tussen een sterk overheids en zakelijk netwerk heeft tot al meer dan 2,000 business cases geleid.

Voor meer informatie verwijzen we u graag door naar onze website: www.dutchesegroup.com

Contact informatie:

World Port Center (WPC)
Wilhelminakade 955
3072 AP Rotterdam
The Netherlands

 

Beijing West Rd. 1277, 3/F, JingAn District
Shanghai, China
上海市静安区北京西路1277号3楼

Telefoon China: + 8618601714148
Telefoon Nederland: + 31611189987
e-mail: [email protected]
Website: http://www.dutchesegroup.com/