FruitMax China helpt telers en traders bij het verkopen van hun fruit in China en fungeert voor hen als startpunt en aanspreekpunt in China. Wij bieden toegang tot de Chinese markt zonder dat de ondernemer / fruitleverancier zelf een entiteit, kantoor of sales team hoeft te hebben in China.

Dit doen wij door het informeren over de meest recente prijzen en ontwikkelingen in de markt, de juiste koper vinden en door verschillende after sales services te verlenen. Tevens kunnen onze klanten te allen tijde gebruikmaken van onze kantoorfaciliteiten en vergaderruimtes in Shanghai.

FruitMax China bestaat uit een Nederlands – Chinees team dat vanuit ons kantoor in Shanghai continue in direct contact staat met de Chinese importmarkt. Naast het bieden van toegang tot ons netwerk van kopers, helpen wij ook met verschillende douane vraagstukken en kwaliteitschecks bij aankomst van de fruitcontainers.

De werkwijze van FruitMax China is uniek, eenvoudig en transparant. Wij opereren onafhankelijk en traden zelf niet. Al onze services zijn gratis en u betaalt alleen als er een succesvolle verkoop heeft plaatsgevonden.

Neem gerust contact op met ons Nederlandse team in Shanghai om de mogelijkheden te bespreken.

 

FruitMax China

Beijing West Rd. 1277, 3/F, JingAn District

Shanghai, China

上海市静安区北京西路1277号3楼

Telefoon China: + 8618321048121

Telefoon Nederland: + 31611189987

E-mail: [email protected]

Website: www.fruitmaxchina.com