HenYing levert diensten op het gebied van internationaal ondernemen en strategisch advies bij complexe, China-gerelateerde vraagstukken. Het bedrijf is in 2011 opgericht door Hensley Oosterwolde en zijn vrouw Ying Xu.

Hun unieke combinatie van daadkracht, nuchtere blik op de Chinese bedrijvigheid en sterk gevoel voor strategiebepaling bij internationale samenwerkingen, heeft er voor gezorgd dat westerse overheden en bedrijven vandaag de dag duurzame relaties onderhouden met hun Chinese business partner. Samen delen zij de gedachtegoed om bedrijven die staan voor duurzaamheid en innovatie te bevorderen en te versterken bij internationale handel.

Gebouwd op een uniek en internationaal netwerk
Onze dienstverlening onderscheidt zich voornamelijk door ons unieke netwerk, dat wij in de afgelopen jaren hebben weten op te bouwen met investeerders, vooraanstaande bedrijven en overheden. Wereldwijd bedienen wij meer dan 50 klanten sector-breed in 14 verschillende landen.

Door deze grote diversiteit hebben wij een specialisatie kunnen ontwikkelen in consultancy op managements- en overheidsniveau. Combineer dit met slimme marketingtechnieken en een gedreven team en u zult versteld staan over het resultaat dat uw bedrijf op hoog tempo weet te bereiken op de Chinese markt.

Wij bieden u begeleiding bij:

  • Turn-Key Projecten
  • Management Consultancy
  • Crisismanagement
  • Business Matching
  • Marktonderzoek

 

Contactgegevens:

Alexandrium toren (ingang A)

Schorpioenstraat 298

3067 KW Rotterdam
Nederland

Mobiel: +31 06 3174 9986
E-mail: [email protected]
Website: www.henying.nl
LinkedIn