Kwaliteitsinspecties in China

Quality Control (QC) inspecteert producten op kwaliteit die moeten voldoen aan de Europese normen die gesteld worden door de importeur. QC China, Vietnam & India inspecteert goederen op locatie in de fabriek.

QC China, Vietnam & India werkt ruim 15 jaar voor groothandel- en importbedrijven, die inkopen in China, Vietnam of India. Naast professionele controles en uitgebreide rapporten bieden wij vervolgadvies op maat, dat maakt onze werkwijze uniek. Kennis op locatie, aanspreekpunt in Nederland.

Vestigingen in China, India en Vietnam

 

Inspecties van QC China: 

  • Factory Audit; doorlichten van de fabriek om een eerlijk profiel te schetsen alvorens er een bestelling wordt geplaatst.
  • First Article Check; inspecteren van de eerste monsters voordat de productie van start gaat, ter voorkoming van onnodige re-engineeringswerk.
  • During Production Inspection; inspectie tijdens de productie om vroegtijdig noodzakelijke veranderingen door te voeren.
  • Pre-Shipment Inspection; inspecteren vóór verscheping verifiëren dat de producten geproduceerd en afgewerkt zijn volgens specificaties.
  • Container Loading Check; tijdens het laden van de container wordt gekeken of  alles correct wordt geladen en dat verpakkingen en voorzien zijn van de juiste informatie.

 

Contact

Quality Control (QC) China, Vietnam & India

Hambakenwetering 8c

5341 DC ‘s-Hertogenbosch

T: 073 645 7140

E: [email protected]

W: www.qcchina.nl