Schrijf mee op china2025.nl. Heb je een interessant verhaal over ervaringen met China? Een verhaal dat inspirerend en leerzaam is voor anderen die op professioneel vlak met China te maken hebben? Stuur dan een blog in!

We zijn op zoek naar unieke verhalen vanuit verschillende achtergronden. Van ondernemers tot wetenschappers, van beleidsmakers tot kunstenaars en van iedereen die vanuit een persoonlijke ervaring een blog wil schrijven waar anderen iets van op kunnen steken.

Heb je een verhaal en wil je meeschrijven?

China2025.nl huisregels

 • Geen commerciële boodschappen. Promotie van producten of diensten is niet toegestaan. Een inhoudelijk goed verhaal is de beste promotie die je kunt hebben.
 • Geen inhoud die beledigend is voor een gemiddelde lezer.
 • Wij gaan ervan uit dat je toestemming hebt om de informatie in je blog te delen. Het kan raadzaam zijn om je eigen werkgever te informeren dat je een blog schrijft.
 • Geen eerder gepubliceerde teksten. We publiceren alleen unieke inhoud.
 • Foto’s moeten auteursrechten vrij zijn of er moet toestemming zijn van de rechthebbende.
 • In verband met zoekmachine optimalisatie van de website, kan de redactie de titel, de eerste alinea en de headers van het blog aanpassen.
 • We geven geen garantie dat een blog wordt geplaatst. Je kunt ons altijd van te voren even mailen als je niet zeker weet of een onderwerp geschikt is.

Algemene voorwaarden en privacy beleid

Simplified-BloggingDe inhoud van China2025.nl mag alleen in andere media worden overgenomen met voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van het China2025.nl team, instemming van de auteur van de tekst en duidelijke bronvermelding.

Onze algemene voorwaarden, ons privacy beleid en ons reactiebeleid zijn hier beschikbaar. Op China2025.nl zijn ruim 70 bloggers actief die op vaste of incidentele basis hun ervaringen met China delen. Hier vind je een overzicht van al onze bloggers.

Heb je zelf een blog geschreven die je wilt plaatsen? Stuur je blog dan naar de redactie via info[at]china2025.nl.

 10 tips voor een goed blog

 1. Kies een onderwerp waar je zelf een passie voor hebt
 2. Begin vanuit de ambitie om anderen te inspireren of uit te dagen
 3. Schrijf uniek. Mensen willen graag nieuwe content lezen. Een blog post met nieuwe ideeën en methoden heeft voor lezers een toegevoegde waarde.
 4. Geef tips aan anderen
 5. Gebruik een beschrijvende titel, zodat lezers weten wat ze kunnen verwachten
 6. Gebruik een persoonlijke manier van schrijven; dus niet te formeel
 7. Gebruik voorbeelden om je verhaal mee te ondersteunen
 8. Gebruik relevante en aantrekkelijke foto’s
 9. Gebruik lijstjes of bullets. Veel lezers scannen de tekst alleen in plaats van alles te lezen.
 10. Gebruik niet te veel woorden. Maar ook niet te weinig. Tussen de 500 – 1000 woorden is een mooi aantal